Menu's voor groepen

De menukaart is geldig in april, mei en juni 2019

Onderstaand vindt u de menu’s voor de maanden april, mei en juni 2019. De menu’s zijn geldig voor reserveringen vanaf 10 personen. Voor reserveringen tot en met 70 gasten is het mogelijk om op de avond zelf een keuze te maken tussen een vis- of vleeshoofdgerecht.

Het kan zijn dat een ingrediënt (tijdelijk) niet verkrijgbaar is, deze zullen wij vervangen met een passend, smaakvol, alternatief.

Menu “De Jordaan” | 46,75

4-gangen
Voorgerecht
Hollandse haring, bieten, hangop, gel van laurier en ingelegde radijs
Tussengerecht
Venkelcrèmesoep met radijs en dille
Hoofdgerecht
Kabeljauw, eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “De Pijp” | 46,75

4-gangen
Voorgerecht
Gerookte ganzenborst, China appel, crème van gevogeltelever, hazelnoten en witlof
Tussengerecht
Venkelcrèmesoep met radijs en dille
Hoofdgerecht
Kabeljauw, eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “De Baarsjes” | 46,75

4-gangen
Voorgerecht
Geroosterd kalfsvlees, meiknolletjes, appel, dragon en mayonaise van Hollandse krab
Tussengerecht
Venkelcrèmesoep met radijs en dille
Hoofdgerecht
Kabeljauw, eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu "Osdorp" | 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Venkelcrèmesoep met radijs en dille
Hoofdgerecht
Kabeljauw, eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Duivendrecht” | 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Hollandse haring, bieten, hangop, gel van laurier en ingelegde radijs
Hoofdgerecht
Kabeljauw, eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Bijlmermeer| 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Gerookte ganzenborst, China appel, crème van gevogeltelever, hazelnoten en witlof
Hoofdgerecht
Kabeljauw eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Zeeburg” | 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Geroosterd kalfsvlees, meiknolletjes, appel, dragon en mayonaise van Hollandse krab
Hoofdgerecht
Kabeljauw, eigen jus, voorjaarsgroenten, aardappelkaantjes en verse kruiden
OF
Hollandse maiskip, zuurdesemkruim, gele uien jus en gekookte piepers
Nagerecht
Dessert van abrikoos, kersen en lavendel
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Heeft u dieetwensen of allergieën laat het ons weten.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Zie www.khn.nl/uvh-nl Restaurant d’Vijff Vlieghen behoudt zich het recht om ingrediënten, menu’s en/of prijzen gedurende het jaar aan te passen, mocht dit noodzakelijk zijn als gevolg van schaarste aanbod, dan wel prijsstijgingen van ingrediënten.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Aangezien het restaurant midden tussen woonhuizen gesitueerd is, vragen wij u vriendelijk bij aankomst van het diner, tijdens het diner en bij vertrek, rekening te houden met onze buren.