Menu's voor groepen

De menukaart is geldig in januari, februari en maart 2019

Onderstaand vindt u de menu’s voor de maanden januari, februari en maart 2019. De menu’s zijn geldig voor reserveringen vanaf 10 personen. Voor reserveringen tot en met 70 gasten is het mogelijk om op de avond zelf een keuze te maken tussen een vis- of vleeshoofdgerecht.

Het kan zijn dat een ingrediënt (tijdelijk) niet verkrijgbaar is, deze zullen wij vervangen met een passend, smaakvol, alternatief.

Signature menu van de chef | 52

3-gangen
Voorgerecht
Terrine van gerookte Volendamse paling en eendenlever, ingelegde peer, cacao crumble en hangop
Hoofdgerecht
Hollandse tournedos, crème van geroosterde bloemkool, gestoofde rundersukade en jus van knolselderij
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Rijksmuseum” | 46,75

4-gangen
Voorgerecht
Hollandse haring, croutons van Zaans volkorenbrood, aardappelschuim, zoetzure sjalot en zeesla vinaigrette
Tussengerecht
Crèmesoep van aardpeer met Westfriese citroenboontjes en specerijenolie
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “van Gogh museum” | 46,75

4-gangen
Voorgerecht
Gerookte ganzenborst, zuurkoolcrème, roodlof en krentencoulis
Tussengerecht
Crèmesoep van aardpeer met Westfriese citroenboontjes en specerijenolie
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Stedelijk museum” | 48,75

4-gangen
Voorgerecht
Tartaar van Amsterdamse ossenworst, knolselderij, langzaam gegaarde eidooier en crumble van hazelnoot
Tussengerecht
Crèmesoep van aardpeer met Westfriese citroenboontjes en specerijenolie
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu "Scheepvaartmuseum" | 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Crèmesoep van aardpeer met Westfriese citroenboontjes en specerijenolie
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Tropenmuseum” | 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Hollandse haring, croutons van Zaans volkorenbrood, aardappelschuim, zoetzure sjalot en zeesla vinaigrette
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Museum het Rembrandthuis” | 40,50

3-gangen
Voorgerecht
Gerookte ganzenborst, zuurkoolcrème, roodlof en krentencoulis
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Menu “Amsterdam Museum” | 42,50

3-gangen
Voorgerecht
Tartaar van Amsterdamse ossenworst, knolselderij, langzaam gegaarde eidooier en crumble van hazelnoot
Hoofdgerecht
Zeebaars, salade van gestoofde wortel, watercress en venkelbotersaus
OF
Parelhoen, op de huid gebakken, peterseliewortelcrème, geroosterde biet en bietenjus
Nagerecht
Dessert van chocolade, speculaas, koffie en peer
OPTIONEEL | 10
Kaasbordje met 4 heerlijke Hollandse kazen

Heeft u dieetwensen of allergieën laat het ons weten.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).

Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden.

De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Zie www.khn.nl/uvh-nl Restaurant d’Vijff Vlieghen behoudt zich het recht om ingrediënten, menu’s en/of prijzen gedurende het jaar aan te passen, mocht dit noodzakelijk zijn als gevolg van schaarste aanbod, dan wel prijsstijgingen van ingrediënten.

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Aangezien het restaurant midden tussen woonhuizen gesitueerd is, vragen wij u vriendelijk bij aankomst van het diner, tijdens het diner en bij vertrek, rekening te houden met onze buren.