Five Flies Finest Food Flavors

Deze menukaart is geldig van 10 april 2023
FIVE FLIES FINEST FOOD FLAVORS
OYSTERS
Creuses de Zélande nr.3* (per stuk of per 6) Jenever Gratinee
Zeeuwse Platte (per stuk of per 6)
VOOR
Steak tartaar (80g) - Amsterdamse ui, augurk & eigeel
Kalfspastrami - Oester crème, mosterd & augurk
Haring tartaar - Koolraap, zeekraal & dragon
Garnalen cocktail - Selderij, ravigotte & mandarijn
Bieten salade - Gerookte biet, Granny Smith, walnoten & havermout
Knolselderij Pastrami - Knolselderij, aardappel & mosterd
SOEP
Strandkrabbensoep - Hollandse garnalen
HOOFD
Ossenhaas - Bintjes, little gem & Hollandaise saus
Steak tartaar (150g) - Amsterdamse ui, augurk & eigeel
Buikspek - Biet, appel & grove aardappel
1/2 Ilper kip - Bospeen & rode port jus
Kabeljauw - Venkel & krabsaus
Vis van de dag - Dag vangst uit de Noordzee of de rivieren
Parel gort - Aardpeer & Olde Remeker kaas
Bloemkool - Geroosterd & hazelnoot Beurre blanc
BIJGERECHTEN
Desem brood met roomboter
Frites uit Zuyd
Aardappel mousseline
Seizoens-groente .
Groene salade
NA
Arretjes cake - Sinaasappel, chocolade botercrème & karamel-ijs
Kersentaart - Kers & citrus hangop
Advocaat Panna cotta (bevat alcohol) - Stroopwafel, boerenjongens-ijs
Selectie van Hollandse kazen
CHEFS MENU
4 gangen - 49½ | met wijn 89½
5 gangen - 59½ | met wijn 97
6 gangen - 72½ | met wijn 117½
1. Knolselderij pastrami - Knolselderij gel & mosterdmayonaise
2. Aardappelsoep - Ansjovismerengue & prei-olie
3. Schelvis - Spruitjes, gerookte aardappelmousseline, spek & Piccalilly
4. Kalfswang - Boerenkool, paardenzwam, bundel champignon & rode wijn jus
5. Kaas - Selectie van Nederlandse kazen
6. VOC peperkoek - Witte chocolade parfait, ganache & gemberbrood

Heeft u allergieën of dieetwensen, laat het ons weten!